10 fantastiske og lækre opskrifter med kylling

10 fantastiske og lækre opskrifter med kylling

Mangler du inspiration til nye retter med kylling? Man falder ofte ind i de samme opskrifter med kylling, ikke? Tit og ofte har jeg for meget kylling (da der ofte er mere end jeg skal bruge i pakken) – det resulterer som regel i, at jeg fryser noget af det ned. Det tænkte jeg, at I måske også gjorde. Tag det ud af fryseren når du står op, og lad dig inspirere af én af de følgende 8 retter.

Opskrifter med kylling – Find én

Mit oplæg fungerer på den måde, at hvis du ser en ret, du godt kunne tænke dig at lave, så klikker du bare på overskriften – så sender den dig direkte ind på opskriften ♥

1) Indisk Dhal med kylling

2) Fyldte kyllingebryster

3) Tarteletter med kylling

4) Libanesisk luksus med halloumi og kylling

5) Pistacie kylling

6) Kyllinge fatteh

7) Bagt sød kartoffel med pulled BBQ chicken

8) Hasselback kylling

9) Kålwraps med kyllingefyld

10) Overdådige nachos med pulled chicken

Jeg ønsker at vækste med min lille hobby

Jeg har lige et sidste ønske til dig, inden du smutter. Det er nemlig et ønske om at du kunne følge mig på de sociale medier. På den måde går du ikke glip af noget som helst og så støtter du samtidigt min lille hobby og giver mig blod på tanden til at blive ved. TAK! Min instagram finder du her.

Vis mig gerne min ret på Instagram, hvis du laver retten! Det ville gøre mig SÅ glad. Tak, fordi du læste med ♥️Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *