22 facts om mig

22 facts om mig

Jeg synes det er vildt hyggeligt og spændende at læse facts om forskellige mennesker, der står bag alle de flotte billeder og opskrifter, eksempelvis på instagram. Derfor tænkte jeg også, at I måske kunne have lyst til at vide lidt mere om mig. Jeg har nedskrevet nogle random, søde og vildt personlige facts, der har præget eller stadig præger mit liv.
Hvis I vil have nogle af emnerne yderligere beskrevet, eller hvis I synes det er spændende, må I endelig skrive til mig.

Her kommer 22 facts:

 • Gul er min yndlingsfarve (for tiden). Da jeg var yngre havde jeg en grøn periode, hvor ALT mit tøj var grønt – det samme gjaldt mit værelse.
 • Jeg hader nutella og peanutbutter (mørk pålægschokolade all the way!) mister jeg nogen på vejen, på det her statement? Har været tæt på at miste venner…. 😀 hehe
 • Jeg har været kærester med en misbruger og levet i et psykisk voldeligt forhold i 8 år – ooooh shit, så blev det personligt, hva’?
 • Min yndlingskage er en hindbærsnitte – jeg er faktisk ellers ikke rigtig så meget til rigtig kage eller lagkage…
 • Jeg er en rigtig værtshuspige – nogle gange er der ikke noget bedre, end at sidde og drikke en kold Tuborg og spille Meyer eller snyd på det lokale værtshus! Når det så er sagt, sætter jeg også rigtig meget pris på at dulle mig op, tage på klub og danse natten lang!
 • Jeg er et kæmpe rodehoved og jeg hader at gøre rent! – i 2018 blev jeg en my bedre til det, synes jeg selv. Svaret er nok ikke det samme, hvis I spørg min kæreste.
 • Jeg er pårørende og nærtstående til et familiemedlem, som har skizofreni – det er min moster, der lider af det og det er for tiden rigtig hårdt.
 • Jeg har få, men ekstremt tætte venner og veninder – det er jeg yderst tilfreds med – dem jeg har, ville jeg ringe til anyday, hvis jeg stod med lort til halsen og det er det, som betyder noget for mig.
 • Jeg kommer fra Helsingør – det er en skøn by med skov, strand og seværdigheder. Det bedste ved byen er, at min familie bor der. De betyder alt for mig. Selvom det er en stor by, kender alle hinanden – det kan være en utrolig negativ ting.
 • Jeg elsker rødt kød og skaldyr og jeg kommer aldrig til at leve uden. Hvis jeg havde råd, ville jeg leve af det (MILJØSVIN!! MEATLOVER!!! DYREMISHANDLER!!!!)
 • Jeg bliver bachelor til sommer i psykologi og sundhedsfremme! Og jeg glæder mig voldsomt meget!!! Efter det starter jeg på kandidaten.
 • Min kæreste og jeg har været sammen i under et år, men bor sammen på Nørrebro.
 • Hvis det stod til mig fik vi børn – Nu!!!! (Men man skal jo være to til at danse tango). Jeg tror mit kald her i livet er at blive mor og jeg ved, at han bliver den bedste far i verden.
 • Jeg har aldrig haft den helt store drøm om at bo i København, men jeg elsker at bo her! Hvem havde troet det?? Nørrebro er helt fantastisk – det er så dejligt nemt og jeg støder ikke hele tiden ind i folk jeg kender. Haha
 • Jeg sætter meget mere pris på hyggelig boligindretning end pæn og instavenlig boligindretning
 • Jeg har spillet håndbold i 13 år, men er stoppet. I gymnasiet måtte jeg vælge mellem gode karakterer og håndbold. Da jeg trænede 5-6 gang ugentligt på et professionelt niveau var der ikke tid til lektier og afleveringer, så alting blev lavet halvhjertet. Jeg tror ikke, at jeg var kommet på uni, hvis jeg havde fortsat med at spille…
 • Jeg samler på læbestifte og har 53!! Jeg blev betaget af makeup i mit sabbatår. Det var noget som jeg jo ellers sjældent gik op i før det, når jeg nu levede i en hal. Al den tid, hvor jeg ikke havde festet eller pyntet mig kom jeg tilbage på, lige dér.
 • Jeg er helt vild med Suspekt og næste gang jeg skal se dem, er på smukfest!! Elsker deres dybe sange, såsom singlepik eller S-U-S-P-E-K-T. Hahah, så deeeet.
 • Jeg elsker designertasker og jeg glæder mig til at få råd til Prada og Yves Saint Laurent! Jeg kom til at købe en brugt ysl taske i sommer og har været SÅ glad for den!
 • Hjemme hos mig omtaler vi en hund, som om vi allerede har den! Det er fordi vi allerede har fundet et navn til ham/hende. Vi skal forhåbentlig have ham/hende om et års tid.
 • Hvis man skulle vælge 1 slags drikkelse, som det eneste at drikke, resten af sit liv ville jeg vælge champagne eller rødvin – det gør mig glad.
 • Jeg går vanvittigt meget op i, at vi stadig afholder familietraditioner, selvom børnene i familien er blevet voksne – de skal jo gives videre en dag……………..
 • Min kæreste og jeg mødte hinanden på Skanderborg festival. Det er det bedste, der er sket i mit liv.

Jeg håber, at I synes det var sjovt og spændende at læse med. Jeg håber også I føler, at i kender hende bag skærmen lidt bedre nu.

Kommenter endelig mit billede på instagram eller dette oplæg, hvis I kender til noget af det! Det ville være sjovt ♥Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *