ÆGGEMUFFINS MED LUFTTØRRET SKINKE

ÆGGEMUFFINS MED LUFTTØRRET SKINKE

Sådan nogle lækkerbiskener til æggemuffins her er gode til mange ting! Som morgenmad, som brunch-komponent eller i madpakken. De mætter og smager forrygende.

Du skal bruge:

– 100 g serrano eller parma

– 1 bundt basilikum

– 3-4 spsk skyr el. hytteost

– en håndfuld småt skåret løg (man kan både bruge alm., røde el. forårsløg)

– 4 æg

– 2 portobellosvampe

– Hvis du har lidt revet ost liggende, ville det være lækkert at komme ovenpå – det kan sagtens undlades.

Rist dine skiveskårede svampe med smør på panden. Tænd din ovn på 200 grader, varmluft.

Udfyld 8 muffinforme med serrano eller parmesan. Kom svampene og resten af fyldet i en skål og bland det godt. Kom fyldet ned i de 8 muffinforme med skinke og top dem med lidt ost, hvis du har, og giv dem 10-15 minutter i ovnen.

De her æggemuffins er super nemme og hurtige og lave og du kan bruge stort set alle rester du har i dit køleskab til at komme i.

Velbekomme ♥


Related Posts

Hasselnøddesmør

Hasselnøddesmør

Det her er den lækreste opfindelse nogensinde til morgenmad – hasselnøddesmør! Det kan bruges på skyr, på grød, som pålæg, i desserter og så videre… Hvis du aldrig har smagt det, så gør det – for din egen skyld! Du skal bruge: – 3 dl […]

Lilla boller med rødkål – undgå madspild

Lilla boller med rødkål – undgå madspild

Jeg bliver glad, når mad er farverig. Derfor eksperimenterer jeg tit med farver i køkkenet. Denne gang havde jeg lyst til at eksperimentere med naturligt farvede boller. Lilla boller lavet på rødkål! Jeg synes de er så eventyrlige at se på og de leder nemt […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *