Æggewrap – med bacon, avocado og svampe

Æggewrap – med bacon, avocado og svampe

Hvis du ikke orker at stå og lave brunch med en helvedes masse forskellige komponenter, så lav én lækker æggewrap, som er en smagsoplevelse i sig selv.

Du skal bruge (til to styks og dermed to personer):

– 4 æg

– 2 dl mælk

– salt/peber/paprika

– 1 pakke bacon

– en håndfuld soltørrede tomater

– En pakke champignoner

– en håndfuld persille

– 1 avocado

– en håndfuld cheddar-ost

– olie til stegning

Skær svampe (hvis det ikke allerede er gjort for dig) og svits dem på panden med lidt olie. Sæt dem til side. Steg bacon på en pande og sæt dem til side. Skær avocado og persille og sæt til side. Pisk æggene med mælk og kom cheddar, salt, peber og paprika i. Kom halvdelen af æggemassen på panden ved lav-middelvarme og steg den kun på den ene side, i et par minutter – lirk den over på en tallerken. Gentag processen med nummer 2.

Kom dine æggewraps på to tallerkener og pynt med avocado, svampe, persille og bacon.

Velbekomme ♥


Related Posts

Reje- og avocadosalat med limemarinade

Reje- og avocadosalat med limemarinade

Det er sommer… Du sidder måske ude i haven eller på altanen med et glas rosé – det er fyraften! Men hvad i hele hule … skal du lave at spise? Det skal jeg fortælle dig! En rigtig lækker, frisk sommersalat med limemarinade! Jeg craver […]

HJEMMELAVET PASTA – MED PESTO OG BACON

HJEMMELAVET PASTA – MED PESTO OG BACON

Well… Denne her opskrift giver mig nogle seriøse efterskole-vibes! ♥ Denne her ret var det ENESTE vi spiste, hvis vi ikke kunne lide dagens buffet på Oure. Pasta, pesto, bacon og så lige krydderboller med smør og pålægschokolade… Så jeg tænkte, hvorfor ikke opgradere retten lidt, […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *