Hvis du ikke orker at stå og lave brunch med en helvedes masse forskellige komponenter, så lav én lækker æggewrap, som er en smagsoplevelse i sig selv.
Du skal bruge (til to styks og dermed to personer):
– 4 æg
– 2 dl mælk
– salt/peber/paprika
– 1 pakke bacon
– en håndfuld soltørrede tomater
– En pakke champignoner
– en håndfuld persille
– 1 avocado
– en håndfuld cheddar-ost
– olie til stegning
Skær svampe (hvis det ikke allerede er gjort for dig) og svits dem på panden med lidt olie. Sæt dem til side. Steg bacon på en pande og sæt dem til side. Skær avocado og persille og sæt til side. Pisk æggene med mælk og kom cheddar, salt, peber og paprika i. Kom halvdelen af æggemassen på panden ved lav-middelvarme og steg den kun på den ene side, i et par minutter – lirk den over på en tallerken. Gentag processen med nummer 2.
Kom dine æggewraps på to tallerkener og pynt med avocado, svampe, persille og bacon.
Velbekomme ♥