Antipasto-salat

Antipasto-salat

Så er #Salatsøndag gået i luften ♥ En tanke jeg har gået rundt med i ret lang tid, men som har ikke har haft overskud til at føre ud i livet. Nu er tanken videreført og jeg håber virkelig at I vil vise jeres kreativitet, hvad salater angår! Det ville hjælpe mig og sikkert mange andre til at få mere grønt indenbords, på en sjovere og hyggeligere måde. Mange kritiserer Instagram for at vise et poleret billede af folk, men jeg ser det nærmere som et medie, hvori man kan inspirere hinanden! Det synes jeg er fedt ved Instagram og det skal helt sikkert udnyttes.

Her kommer en opskrift på en ekstraordinært lækker salat! Er du vild med antipasto? Hvad så med at udskifte brødet med frisk salat, men stadig beholde alle komponenterne? Antipast0-salat er bare mums…

Da du ikke skal tilberede noget som helst tager salaten ca. 10 minutter at lave. Nemmere kunne det vidst ikke blive – selvom den godt kunne ligne noget, der har taget evigheder…

Bonusinfo: Jeg handlede alle ingredienser ind til salaten for ca. 100 kr. i Rema 1000.

Du skal bruge (til 4 personer):

– 1 pose rucola

– 2 hoveder hjertesalat

– 200-400 g frisk mozzarella

– et glas oliven uden sten

– et glas artiskokker

– et glas soltørrede tomater

– et glas perleløg

– 1 bundt basilikum

– ca. 80 g chorizo

– ca. 70 g lufttørret skinke

Dressing:

– 3 spsk balsamico

– 1 spsk honning

– salt/peber

Skyl rucola og hjertesalat og spred det ud over et fad således:

Kom derefter alle yderligere ingredienser på salaten som du lyster. Fold skinken og chorizoen og kom dem på, hvor du synes det passer. Riv blot din mozzarella i små stykker og kom dem på.

Bland ingredienserne til dressingen godt sammen og dryp den udover til sidst. Så har du en vaskeægte antipasto-salat!

Mangler du inspiration til, hvordan du kan lave dyppelse til antipasto? Så tjek dette blogindlæg ud!

Velbekomme ♥



1 thought on “Antipasto-salat”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *