Hele artiskokker

Hele artiskokker

Har du spist hele artiskokker før eller købt hjerterne grillet eller på glas? Det er super flot at sætte et helt hoved eller to ind på bordet, sammen med en lækker form for dyppelse. Det er super nemt at lave og virkelig hyggeligt at sidde der og pille et blad af af gangen, med fingrene, og så smager det jo skønt!

– vand

– 1 el. to artiskokker

– dyppelse, evt. smør

Kom noget vand i kog -så meget, at hele artiskokken bliver dækket af vand. Kog det i 20-25 minutter.

Kom artiskokken på en tallerken. Nu kan i tage et blad af gangen – man tager et blad op, dypper evt. i en dyppelse, tager den ende i munden, som har siddet inde i artiskokken og skraber ‘kødet’ af med tænderne. Det smager virkelig dejligt!

Velbekomme ♥



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *