Guide: Brunch i København – Hvor skal du spise?

Guide: Brunch i København – Hvor skal du spise?

Brunch… Åhhh, det er et fantastisk koncept, ikke? Det er weekend, du kan stå sent op, slentre ud af døren, mæske dig i alverdens lækre retter. Der er jo aldrig nogle, der har sagt nej til brunch…. Ikke uden en VIRKELIG god grund.

Så her kommer en liste over 5 virkelig lækre brunch-restauranter. Den sidste, er en som jeg har udset mig og som jeg har tænkt mig at prøve så snart jeg får mulighed for det! Jeg tænkte, at jeg lige ville give tippet videre og fortælle lidt om den – for jeg har haft spioner derude, hehe

En weekend er bare altid god, når den har inkluderet brunch, er vi enige? Jeg elsker måderne de kan variere på… Altså nogle gange craver jeg en traditionel brunch, men jeg synes det er mindst lige så sjovt at prøve én der er utraditionel, hvor man får lov til at prøve noget nyt! Dem er der altså også to af her på listen.

Brunch på: Møller – Kaffe og køkken

(Ses på ovenstående billede). Møllers – kaffe og køkken er med på trenden, hvor du selv kan afkrydse, hvile retter du får. Langt hen af vejen er det jo en skøn idé, så der ikke går noget mad til spilde, for let’s face it – der er altid noget på en brunchtallerknen man ikke har lyst til. Dog synes jeg som regel godt, at noget af kvaliteten kan gå af, hvis der er meget at vælge i mellem. Desuden synes jeg nogle steder, at det kan tage 100 år før maden kommer… Men NEJ! Ikke her. Maden smager virkelig fantastisk, udvalget er spændende (se for eksempel ovenstående billede, hvor jeg fik tun/vandmelon tatar) og det er i høj kvalitet. Det ligger på Nørrebrogade og jeg vil anbefale alle at lægge vejen forbi ♥ Du kan vælge så mange eller få retter du vil og der er separate priser på retterne. Desuden har de åbent hver dag.

Brunch på: NOI Copenhagen

Noi er en restaurant jeg blev gjort opmærksom på, fordi at de skrev om jeg ikke havde lyst til at teste deres brunch af for dem – hvilket jeg er SÅ glad for (så jeg må hellere skrive reklame). Noi’s koncept er lidt atypisk og det var faktisk lige, hvad der manglede i København, hvis du spørg mig.

De kalder den “Bottomless brunch“, fordi du får lov til at nyde drinks ad libitum. What’s not to like? Og så tænker du sikkert, at alkoholen stjæler opmærksomheden – det tænkte jeg også, men det gør den overhovedet ikke. Man får man nemlig 3. fabelagtige serveringer inden man kan gå ombord i den kæmpe dessertbuffet i midten af lokalet. Maden er i topklasse og jeg ville alle dage tage tilbage ♥ Den koster 495 kr. og foregår om lørdagen.

Brunch på: Sidecar

Sidecar er en lille perle på Nørrebro. Den ligger i en sidegade til Rantzausgade. Her serverer de brunchbuffet og der mangler ikke noget! Du kan få alt fra en lækker salat, til en avocadomad til tærte. Det ligger et lille hyggeligt lokale og det er derfor en rigtig god idé at bestille bord i forvejen, da der oftest er fuld hus.

Det her er en brunch i traditionel forstand, da der udover brunchbuffeten kommer en lille brunchtallerknen med pandekager, æg, bacon og pølser. (Der er også to andre valgmuligheder). Så skal det være den slags brunch, er Sidecar et rigtig godt bud! Den koster 159-169 kr. og har kun åbent i weekenden ♥

Brunch på: Mad og kaffe

Mad og Kaffe er et sted jeg har været et par gange med mine veninder. Der ligger 3 forskellige. Én på amager, en på Frederiksberg og en på Vesterbro. Her kan du vælge mellem 3-5-7 elementer på dit bræt. På den måde kan du både få stillet den lille og den store sult. Der er et fint udvalg og det ligger i hyggelige lokaler. Bruhcen koster mellem 94-165 kr. ♥

Bruch på: Sukaiba

Den sidste brunch jeg vil fremhæve, er en på restaurant jeg faktisk ikke selv har været på endnu… MEN det er en brunch, jeg har tænkt mig at tage til så snart jeg har mulighed for det. En meget pålidelig kilde (min far) har været der for nyligt og han var helt oppe at ringe over oplevelsen. Det skal efter sigende være en killer én af slagens!

Denne brunch er også anderledes, da den er nordisk og japansk inspireret. Jeg glæder mig i hvert fald som et lille barn til at prøve den! Den ligger på toppen af Belly Sky ♥ Den koster 295 kr. og har åbent i weekenden. Desuden er den inkl. kaffe, the og en cocktail eller champagne.

Jeg håber du kunne bruge mine råd – og velbekomme tjek også min guide ud på aftensmadsrestauranter, eller min guide til at spise i Helsingør, hvis du har brug for nogle gode råd til det – her er også noget for enhver smag ♥1 thought on “Guide: Brunch i København – Hvor skal du spise?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *