Co-Ma (madsalen)

Co-Ma (madsalen)

Jeg blev i går inviteret ud af Co-Ma madsalen, for at smage deres nye 10-retters tasting menu med tilhørende vin- eller cocktailmenu – så det er jo (reklame), men en bundærlig anbefaling. Co-Ma står for CO-cktails og MA-d. Deres tastingmenu afspejler deres fransk-inspirerede a la carte menu, som laves med sæsonens nordiske råvarer.

Først og fremmest vil jeg sige, at jeg er dybt imponeret og du har alle gode grunde til at læse det her blogindlæg færdigt – du ville gøre dig selv en tjeneste – i bunden finder du i øvrigt et knaldgodt tilbud som er umuligt at takke nej til! ♥

Madsalen

Når du går ind i Co-Ma madsalens lokaler bliver du mødt af behagelige og kompetente mennesker. Jeg fik et bord ved vinduet, hvor der var godt med lys. I lokalet var der en hyggelig, men samtidig stilfuld stemning. Folk der ankom var klædt pænt på, hvilket jeg som regel synes afspejler at maden har et vist niveau. Læg mærke til søjlen, som er malet på (SÅ fed en detalje)!

Som det første skulle vi tage stilling til, hvorvidt vi ønskede en vin- eller cocktailmenu til maden. Jeg selv er en sucker for god vin, hvorimod min kæreste er mere til drinks (Win, så kunne jeg lige anmelde begge dele for jer :D). Udover at vælge mellem de to slags menuer, kan man beslutte sig for, om man er tørstig den aften med 5 glas vin eller cocktails eller om det er nok med 3.

10-retters tastingmenu

De 10 serveringer kommer ind af 5 ombæringer. Altså får man to retter af gangen. Brødet der kommer til smager fuldstændig fantastisk og bliver serveret i en potte (ret sjovt)!

Når en cocktail bliver serveret kommer bartenderen ud til bordet og fortæller præcist, hvad der er i, hvad den er blevet shaket med og hvad tankerne har været med den i forhold til maden. Så professionelt og så smager de bare himmelsk! Du får tilmed god information om vinen, hvis du tager dette valg. Jeg fik tre glas (et glas rosé, et glas rødvin – en primotivo faktisk, og et glas hvid dessertvin)

Nå, men nu til min favoritdel – nemlig maden! Haha, ved slet ikke, hvor jeg skal starte….

  1. ombæring: Hvide asparges med mousseline + grøn gazpacho med burrata
  2. ombæring: Jomfruhummerbisque + tunceviche
  3. ombæring: Tatar + vaffel med gedeost og skinke
  4. ombæring: Ravioli med Karl Johan svampe + lammekrone
  5. ombæring: Hvid chokolade parfait med rabarber + chokoladekage med hindbærsorbet

Menuen taler for sig selv, gør den ikke? Jeg synes at ovenstående er en grund i sig selv, til at tage forbi. Menuen varierer selvfølgelig efter køkkenchefens valg. Jeg sætter et enkelt billede ind (for at vække fantasien, men ikke afsløre for meget)- jeg savler selv over dem her dagen efter 😛

Maden er perfekt afbalanceret…..

Konceptet

Konceptet er, ærlig talt, genialt. Jeg synes at alle restauranter burde have sådan et koncept! Som gæst bliver man ført igennem alle retter, al slags vin og de smagskomplicerede cocktails. Smagskombinationerne er eminente og, hånden på hjertet, havde vi ikke en finger at sætte på noget som helst. Det er uden tvivl langt fra sidste gang vi sætter vores ben på Co-Ma madsalen.

Hvis du er blevet lidt lun på selv at tage et smut forbi, kan jeg med glæde præsentere Co-Mas nye event ‘Tasting Torsdag’, hvor du i hele juni måned kan smage tastingmenuen til en fordelagtig pris. Det er vanvittigt billigt – du får SÅ meget for SÅ lidt:

10-retters tasting menu + 3 glas vinmenu, pris pr. person kr. 495,-  

10-retters tasting menu + 3 cocktails, pris pr. person 545,- 

Book billetter/bord her.

Jeg håber I kunne bruge min restaurant anbefaling! Tak fordi I læste med ♥Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *