Dubai based

Dubai based

Så for søren… Så skete det! Det som jeg har ventet på i, hvad der føles som uendeligheder 😀
Eller det vil sige, at siden min kæreste fik jobbet tilbudt til nu, er der kun gået tre måneder… Men ventetiden, hvor min kæreste har boet her i Dubai, mens jeg har været hjemme og holdt sommerferie har været rigtig lang på nogle måder, samtidigt med at jeg har nydt det ekstra meget i mine venner og families selskab.

Først og fremmest: Min kæreste har fået tilbudt et job her i Dubai og det er den primære årsag til at vi er her. Vi kunne godt tænke os at opleve verden lidt, inden vi slår og ned en dag. Derfor synes vi, at det var en oplagt mulighed. Jeg er mega stolt af ham – det er vildt sejt at få sådan et jobtilbud… Nå, men jeg skulle selvfølgelig med og lige nu var egentlig god timing, da jeg afsluttede min bachelor her i juni. Men hvad skal jeg så lave hernede?

Hjemmegående housefrau?

Haha, I think not.. Jeg har alt for meget krudt i røven til det og jeg hverken kan eller gider bare at gå herhjemme og gøre rent og vente på, at min mand kommer hjem. Det er oplagt for mig at tage min kandidat hernede eller Master, som det jo hedder. Jeg startede med at tjekke mine muligheder ud for fjernstudie, men da der ikke rigtig var nogle uddannelse, som jeg interesserede mig for klikkede jeg videre til fysiske universiteter her i Dubai.

Psykologi og sundhedsfremme i Dubai?

Ovenstående fag tog jeg på min bachelor og det kunne jeg selvfølgelig godt tænke mig at have læst videre på. Det var planen indtil mit liv lige vendte på hovedet 😊 Så vidt jeg har fundet frem til, var den eneste mulighed for at læse psykologi i Abu Dhabi. En køretur på knap to timer. Det synes jeg godt nok var langt væk hjemmefra, når jeg i forvejen er på uvant territorie. Derfor fandt jeg frem til en anden Masteruddannelse. Lige her nede i Marinaen, hvor vi bor. Lige den uddannelse har nogle ting, som jeg var ked af, at vi ikke fik undervisning i på min bachelor – nemlig medier og kommunikation. Jeg synes, at lige meget, hvilket job du søger, ser arbejdsgiveren helst at du har HELT tjek på lige præcis de to ting.

Master of Media and Communication – Økonomi?

Nu, hvor jeg har søgt og faktisk allerede er kommet ind på studiet er jeg vildt positivt anlagt overfor min egen beslutning om at studere på et fysisk universitet. Jeg håber at kunne finde nogle gode bekendtskaber på den måde, i stedet for bare at glo ind i min egen computerskærm, alene herhjemme. Men hvad så? Når man har fundet universitetet, hvad skal man så gøre?

Vi er så priviligerede i Danmark, at man kan få en kandidatuddanelse finansieret, hvis den lever op til de danske krav. Det vil sige, at hvis uddannelsen gør det, kan du både få selve uddannelsen betalt, plus du kan få din SU med dig. Jep, mega cool – for det kan ellers hurtigt koste en kvart million! Selve processen i det her er så mindre cool…. Især, hvis uddannelsen ikke eksisterer på fast-track-listen. Det er nemlig din opgave at få de to, vidt forskellige, udannelsessystemer til at mødes. I mit tilfælde Dubai- og Danmarks uddannelsessytem og det er saftsuseme ikke lige til – det kan jeg love for! Jeg har haft fat i SU og en uddannelsesvejleder på mit nye universitet utallige gange og jeg sidder stadig og venter på svar.

Hvis den ikke bliver godkendt skal jeg have fundet en anden uddannelse og møllen igennem igen – så jeg krydser alt, hvad jeg har! ♥

Et råd, hvis du skal igennem det samme: Væbn dig med tålmodighed og sæt dig godt og grundigt ind i tingene…

Hvad bliver anderledes i vores hverdag?

Den forandring som jeg elsker mest er, at vi kommer til at have morgenerne sammen hernede. I Danmark spiste vi aldrig morgenmad sammen i hverdagene. Nicklas spiste morgenmad på arbejdet og jeg selv spiste den oftest på farten. Han møder sent, så vi startede vores nye hverdag allerede i morges og var sammen nede at træne og gik op og spiste morgenmad. DET ELSKER JEG! Det må være grobunden for en god dag.

Derudover er der mange ting, der bliver anderledes for mig. Jeg har altid arbejdet meget ved siden af mit studie… Og det har jeg ikke i sinde at gøre lige her i starten. Det er kommet mig for øre, at en arbejdsuge her i Dubai hurtigt kan være på 40 timer ugentligt og hvis det er tilfældet kommer Nicklas og jeg aldrig til at se hinanden – og det er sgu ikke derfor vi er kommet!
Så hvis jeg skal have et job, må det være noget deltid af en art, men hver ting til sin tid, tror jeg.. Nu vil jeg bare nyde at vi er ankommet og suge alt ind af nye indtryk.
Sidst men ikke mindst, bliver det en omvæltning at min undervisning kommer til at ligge om aftenen!

Tusinde tak for at følge med her og ikke mindst i mit nye Dubai eventyr – mit næste indlæg bliver om vores vanvittigt fede lejlighed (og måske en lille opskrift/idé)! ♥8 thoughts on “Dubai based”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *