FILODEJSKURVE

FILODEJSKURVE

De her filodejskurve er så fine! Man kan bruge dem som tilbehør til kød eller lave mange af dem og bruge dem til tapas. Første gang jeg fik dem, var hjemme hos min far. Han havde lavet disse lækre kurve med svampefyld, toppet med en vanvittigt lækker trøffelpasta. Undskyld sproget, men FUCK det smagte godt… Det skulle jeg da også prøve og har lavet det maaange gange sidenhen.

Du skal bruge:
1 færdigkøbt filodej (enten fra frost eller fersk)

Fyld:
– 1 pakke portopellosvampe

– lidt parmesanost

– forårsløg eller en krydderurt

– 1 fed hvidløg

– Lidt smør til stegning

Sæt din ovn på 200 grader, varmluft. Tag ét ark dej fra de resterende og dæk dem med et rent og fugtigt viskestykke, så de ikke tørrer ud. Skær det ene ark ud i små firkanter som vist på billedet nedenfor. Pensl med lidt olie og kom dem ned i dine muffinsforme, således at ender stikker ud forskelligt. Gentag med ligeså mange du skal bruge.

Kom dem i ovnen i få minutter – pas på, når du tager filodejskurvene op af formen. De kan godt være skrøbelige og gå i stykker.

Risk svampe i smør og hvidløg og bland det med ost. Kom fyldet i formene og kom lidt krydderurt eller forårsløg på toppen.

Velbekomme ♥



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *