Første måned i Dubai

Første måned i Dubai

Nu har vi boet i Dubai i en måned! Det er helt crazy så hurtigt det er gået, samtidigt med at jeg ikke helt forstår, at vi har nået så mange ting på så kort tid.
Her kommer lige en lille bid af, hvad vi har brugt vores første måned på:

En virkelig spændende biograftur

De første par uger gik med at få fyldt lejligheden op med lækre ting og sager, falde på plads og komme ud at opleve lidt på egen hånd. Vi var eksempelvis i biografen – en virkelig SJOV oplevelse! Nicklas havde opgraderet vores billetter til noget, der kaldes ’Platinium’ – uden helt at vide, hvad det gik ud på tydeligvis. Jeg havde stået og lavet stor middag til os inden vi skulle ud på datenight og så kommer vi ind i den smukkeste sal og venter på at komme ind i biografsalen og her får vi stukket et STORT menukort i hånden… Og vi tænker sådan lidt ”Øøøh, nej tak, vi har lige spist os godt og grundigt mætte, kan vi få noget slik, popcorn eller sodavand” agtigt…

Meeeeen….

Det viser sig så, at der i de her platinium billeter er inkluderet en 3-retters menu under filmen, HAHAH! Ingen af os kunne spise noget som helst og det endte med at alligevel købte i dyre domme, fordi at hverken slik, sodavand eller den sideorder vi endte med at bestille (mozzarella sticks – det kan man vel altid klemme ned) ikke var inkluderet…. TOTAL åndsvagt. Nå, men lesson learned… Det ved vi så til næste gang. Vi så den nye Fast and Furious, som virkelig kan anbefales! Den er virkelig sjov og så kunne man læne stolene helt tilbage med tæpper og puder med et bord med lys i midten… Har du været i MovieHouse i Hellerup? Så kan du lige gange det med 100!

Socialt liv?

Det her har nok været den part jeg har været mest “bekymret” for… Mest fordi, at jeg er meget socialt anlagt og tror det ville blive en hård tid, hvis jeg ikke havde nogle at snakke med (udover Nicklas selvfølgelig og evt. hans kollegaer)… Også at have nogle venner som man kan se, uden ens kæreste nødvendigvis behøver at være der. Jeg tror, at det betyder rigtig meget både at kunne være social alene og sammen som par. Derfor var jeg lidt hurtig til at tage kontakt til et par danske søde kvinder, som heldigvis gerne ville mødes med mig. Det er så skønt, at have fået en varm velkomst og de er bare så søde! Vi har allerede brugt en hel del tid sammen, hvilket jeg værdsætter helt vildt meget ♥
I fredags var vi til Brunch, hvilket er en ikonisk oplevelse her! Det skal i nok høre meget mere om, hvis I har lyst. Det var en kæmpe oplevelse.

Derudover har jeg været til håndbold her i Dubai sammen med en af Nicklas’ kollegaers kæreste, som også har spillet rigtig meget håndbold. Jeg tror det er 5 år siden jeg sidst selv har spillet sidst og det var bare helt nostalgisk at være der. Hold da ferie, hvor har jeg brugt mange timer af mit liv i en hal, med en håndbold i hånden. Det bliver også en skøn og ikke mindst social og aktiv begivenhed en gang om ugen.

Jeg har også mødtes med en inspirerende kvinde, der er medstifter af how2life, Dubai. Et projekt, der har til formål at oplyse og give information om Dubai til både tilflyttere og rejsende. Det er skønt at folk er så åbne og initiativrige her.

Hvad har så været mindre godt indtil videre her i Dubai?

Det er ikke nogle hemmelighed at her er møg varmt!! Det har været op til 45 grader og det har jeg selvfølgelig lige skulle vende mig til. Det betyder blandt andet, at man går så lidt udenfor som muligt… Når jeg har kigget på, hvor mange skridt jeg har gået dagligt har det været noget nær 1.500, altså VIRKELIG lidt… Så det er bare nødvendigt at ramme det fitnesscenter dér…. Folk siger hele tiden ”The weather is so humid” og well… Før jeg anede noget om, hvad det betød nikkede jeg bare voldsomt, fordi det lyder som en kombination mellem human og ulideligt! Hehe, det er så ikke helt dét det betyder… Men hva’ fanden! Jeg starter også først på kandidaten om et par dage, sådan rigtigt. Faktisk skal jeg ud og besøge universitetet i dag!

Tak

Det var altså en lille indsigt i, hvad vi har lavet den første måned, hvor vi har boet i Dubai ♥ Jeg håber I fandt det interessant. Flere har spurgt om jeg vil give en update, når jeg er startet på studiet og det vil jeg selvfølgelig gerne! Tak for at læse med.1 thought on “Første måned i Dubai”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *