Fyldte kyllingebryster – med flødeost og pesto

Fyldte kyllingebryster – med flødeost og pesto

Det her er en fremragende hverdagsret! Det er nemt, smager dejligt og det kræver ikke særlig mange ingredienser. Jeg håber du kan lide den!

Du skal bruge (til 2 store eller 4 små portioner):

– 4 kyllingebryster

– 1 pakke pikantost

– 3 spsk pesto

– en håndfuld soltørrede tomate

– lidt koriander

– salt og peber

Læg dine kyllingebryster på et skærebræt. Tag en skarp kniv og skær et hulrum i alle 4.

Bland pikantost med pesto og kom det ind i hulrummet på kyllingebrysterne, sammen med koriander og soltørrede tomater.

Kom salt og peber på kyllingen og læg dem op i et ovnfast fad.

Giv dem 25-30 minutter i ovnen på 200 grader varmluft.

Nyd dem!

Bonus-info: Steg pak-choy i soya og honning – det smager fantastisk til!

Mangler du en anden lækker og nem hverdagsret vil jeg anbefale dig min bacon/porretærte!

Velbekomme ♥



1 thought on “Fyldte kyllingebryster – med flødeost og pesto”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *