Græskar-salat

Græskar-salat

Er vild med at udnytte sæsonens råvarer. Det lækre ved hokkaido-græskar er, at man både kan udnytte kødet og de lækre kerner. Det går vanvittigt godt med balsamico – det kan virkelig anbefales! Og så er det jo en smuk efterårs-salat.

Du skal bruge:

– 1 hokkaido græskar

– feta

– grønkål

– balsamico

– salt og peber

– olivenolie

Skær halvdelen af dit græskar i skiver. Fjern indmaden og tag græskarkerne ud heraf. Sæt ovnen på 200 grader, varmluft. Bag dine græskarskiver i 15 minutter med lidt olie og salt på. Steg græskarkerner i olivenolie, indtil den første popper – tag dem da af. Læg grønkål på en tallerken, kom smuldret feta på og til sidst græskar. Top med balsamico.

Spis den med disse lækre salte hokkaido-tærter – så undgår du ligeledes madspild.

Velbekomme ♥


Related Posts

SALTE SVAMPEDE GRÆSKARTÆRTER

SALTE SVAMPEDE GRÆSKARTÆRTER

Hokkaido-græskar smager viiirkelig godt! Så når de er her, her i efteråret er det bare om at få det udnyttet. Her er en rigtig lækker opskrift på svampede og lette filodejstærter med græskar-fyld og med feta og sprød serrano. Du skal bruge: – 1 hokkaido […]

Salat med kiwi-bær

Salat med kiwi-bær

Har du også opdaget de smukke kiwi-bær, som findes i diverse supermarkeder for tiden? Årh, de er så fine – måtte straks benytte dem, inden det var for sent. Her finder du opskriften på en fin, indbydende og grøn salat. Du skal bruge: – 1 […]



1 thought on “Græskar-salat”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *