Græskarsalat

Græskarsalat

Græskarsalat med hokkaido

Jeg er vild med at udnytte sæsonens råvarer. Det lækre ved hokkaido-græskar er, at man både kan udnytte kødet og de lækre kerner. Det går vanvittigt godt med balsamico – og sammensat kan det virkelig anbefales! Og så er det jo en smuk græskarsalat, og ikke mindst efterårssalat.

Varier din græskarsalat

Du kan variere din græskarsalat på utallige måder. Det her er blot min yndlingsmåde at sammensætte den på. Den smager vidunderlig, er sund og smuk at se på. Hvis du er mere til en anden slags ost kan du selvfølgelig udskifte den. Jeg synes at grønkål går så fint til også og ja… Få brugt dine kerner. Det smager viiiildt godt, når der er noget sprødt til stede i din græskarsalat.

Du skal bruge:

– 1 hokkaido græskar

– feta

– grønkål

– balsamico

– salt og peber

– olivenolie

Sådan gør du:

Skær halvdelen af dit græskar i skiver. Fjern indmaden og tag græskarkerne ud heraf. Sæt ovnen på 200 grader, varmluft. Bag dine græskarskiver i 15 minutter med lidt olie og salt på. Steg græskarkerner i olivenolie, indtil den første popper – tag dem da af. Læg grønkål på en tallerken, kom smuldret feta på og til sidst græskar. Top med balsamico.

Spis den med disse lækre salte hokkaido-tærter – så undgår du ligeledes madspild.

JEG ØNSKER AT VÆKSTE MED MIN LILLE HOBBY

Jeg har lige et sidste ønske til dig, inden du smutter. Det er nemlig et ønske om at du kunne følge mig på de sociale medier. På den måde går du ikke glip af noget som helst og så støtter du samtidigt min lille hobby og giver mig blod på tanden til at blive ved. TAK! Min instagram finder du her.

OG: Hvis du laver min opskrift, så fortæl mig det, hvis du har lyst! Jeg bliver så glad ♥ TAK.

Velbekomme ♥


Related Posts

Salte, svampede græskartærter

Salte, svampede græskartærter

Saltede og svampede mini græskartærter Græskartærter med hokkaidogræskar smager viiirkelig godt! Så når de er her, her i efteråret er det bare om at få det udnyttet. Her er en rigtig lækker opskrift på svampede, salte og lette mini græskartærter af filodej, med græskarfyld og […]

Salat med kiwi-bær

Salat med kiwi-bær

Har du også opdaget de smukke kiwi-bær, som findes i diverse supermarkeder for tiden? Årh, de er så fine – måtte straks benytte dem, inden det var for sent. Her finder du opskriften på en fin, indbydende og grøn salat. Du skal bruge: – 1 […]2 thoughts on “Græskarsalat”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *