Grøn pastasalat med pesto, edamame og avocado

Grøn pastasalat med pesto, edamame og avocado

Jeg spiser virkelig meget med øjnene og når der er naturlige farver på, så går det som regel lige i hjertet og skuffen ikke mindst ♥

Sådan en grøn pastasalat med pesto er bare lige i min ånd! Jeg ELSKER edamame bønner, jeg ELSKER avocado og pasta og pesto behøver vi vidst ikke en gang at komme ind på vel? Elsker alle ikke det?

En grøn pastasalat med en sjov historie

Den her ret er faktisk lidt sjov. På min private og gamle instagramprofil havde jeg lagt et billede op af denne præcise ret, anrettet den fint og skrevet #opskriftpåbloggen. Mine veninder faldt i og troede i kort tid på joken og det morede vi os meget over…. Indtil 1 år efter, hvor jeg rent faktisk stod med en reel madblog med en masse opskrifter på. En sød historie, synes jeg.

Simpel grøn pastasalat

Egentlig er dette blogindlæg nærmere en inspiration med nogle mængder på, for i princippet skal du ikke gøre andet end at koge pasta, hvilket på siges at være lige til… Så NEM er den i hvert fald. Nem og hurtig. Så er det bare om at komme i gang.

Grøn mad på menuen?

Hvis du i øvrigt er til mad som det her, så bør du virkelig tjekke mine grønkålsvafler ud… Og ikke mindst min reje- og avocadosalat. Du vil elske det! ♥

Grøn pastasalat med pesto

En lækker pastasalat med pesto.
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 15 min
Ret aftensmad
Køkken dansk
Antal 2 personer

Ingredienser
  

 • 250 g pasta Jeg plejer at købe en grøn, hvis jeg få fat på sådan en (der er indfarvet med spinat).
 • 4 spsk pesto
 • en halv agurk
 • 150 g edamame bønner
 • 1 hel avocado
 • evt. lidt sesamfrø
 • evt. frisk timian

Sådan gør du
 

 • Kog pastaen efter instruktionen på pakken.
 • Skær imens avocado i tynde skiver. Snit agurker helt tyndt.
 • Sæt edamame bønner i kogende vand til de er gennemkogte.
 • Bland pastaen med pestoen og kom de resterende ingredienser på.
 • Anret i en dåb tallerken og kom frisk timian og lidt sesamfrø på.
 • Velbekomme ♥
Keyword grøn pastasalat

Grøn pastasalat med pesto og et lille ønske…

Så har jeg lige et sidste ønske til dig, inden du smutter. Det er nemlig at følge mig på de sociale medier. På den måde går du ikke glip af noget som helst og så støtter du samtidigt min lille hobby og giver mig blod på tanden til at blive ved. TAK! Min instagram finder du her.1 thought on “Grøn pastasalat med pesto, edamame og avocado”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *