Hasselback caprese

Hasselback caprese

Caprese, på en anderledes måde. Er de ikke smukke og kreative? Specielt med de gule og grønne tomater her. Det er salaten, der bliver spist mest hjemme ved os. Ikke altid som hasselback, men i hvert fald med disse ingredienser. De grønne og gule tomater er købt i solfrugt – torvehallerne.

Du skal bruge:

– tomater

– basilikum

– mozzarella

– olivenolie

– salt og peber

– evt. pesto eller strø lidt røget sød paprika henover

Vend tomaterne om, så den side stilken har siddet på vender nedad. Skær tomaterne fra den ene side til den anden og vær opmærksom på, at kniven ikke kommer hele vejen igennem tomaten. Skær feta i tynde skiver og pluk basilikum. Kom mozzarella og lidt basilikum ind i hver rille af tomaten. Kom lidt olivenolie og salt/peber på. Hvis de skal smage af lidt ekstra, så top med lidt pesto.

Du kan spise salaten som den er, eller bage den i ovnen på 200 grader varmluft i et kvarter.

Så kommer den til at se således ud:

Velbekomme ♥


Related Posts

Hasselback kylling med feta, tomat og basilikum

Hasselback kylling med feta, tomat og basilikum

Du sikker sikkert hasselback kartofler, ikke? Muligvis en af de lækreste måder at tilberede en kartoffel på… Så hvorfor ikke gøre det med vores kylling? Jeg synes nemlig også det er en af de lækreste måder at tilberede et kyllingebryst på… Det er nemt og […]

TAPAS – artiskokpesto, hummus, soltørrettomatpesto

TAPAS – artiskokpesto, hummus, soltørrettomatpesto

TAPAS! Hvad er bedre end at sidde i lang tid og snakke, samtidigt med at man kan hapse til brød med forskellige slags dyppelser eller smørepålæg? Det er sjovt at tænke, hvad man nu skal komme på næste gang, fordi der er noget at vælge […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *