HJEMMELAVEDE FORÅRSRULLER

HJEMMELAVEDE FORÅRSRULLER

Så røg vi i det Østasiatiske køkken! Forårsruller smager dejligt og de kan laves med alle mulige former for fyld. Med grøntsager alene, med rejer, med oksekød eller som disse – med svinekød! ♥

Du skal bruge – 8 stk:

– 450 g svinekød

– 1 pakke forårsrulle dej (TYJ spring roll pastry) – købes på frost i de fleste udenlanske grønthandlere

– 3 store eller 5 små gulerødder

– 4 forårsløg

– 1 løg

– 2 fed hvidløg

– 1 bundt koriander (kan udskiftes med persille)

– 2x lime

– soya eller sød-chili-sauce til at dyppe i

Tag dejen op af fryseren en halv time før brug.

Skær gulerødder helt tynde, skær løg og hvidløg i små tern, skær forårsløg og koriander (gem lidt til pynt), skær også dine 2x lime i både. Kom først løg på panden, derefter svinekødet og til sidst resten af ingredienserne. Steg indtil svinekødet er gennemstegt.

Tag øverste lag af dej og læg en stribe fyld langs miden. Fold spidsen tættest på dig selv over fyldet. Dernæst siderne og rul fyldet over sidste ende. Gentag indtil der ikke er mere fyld. Pensl forårsullerne med vand.

Varm lidt olie godt op på en pande og steg dine forårsruller til de får farve og vend dem. Server straks med lidt lime og koriander på og lidt soya og sød/chilisauce ved siden.

BONUSTIP: Køb krydderiet: Mill og mortar chipotle chiliflager og kom det med på panden! DET ER ET KRYDDERI MAN IKKE KAN LEVE UDEN, EFTER AT HAVE SMAGT DET!

Velbekomme ♥



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *