HJEMMELAVEDE TORTILLAS

HJEMMELAVEDE TORTILLAS

Hjemmelavede tortillas smager 1000 gange bedre end dem du kan købe færdiglavet. De er super nemme og lave og ingredienserne dertil er nogle som man ofte har derhjemme og hvis man ikke har, er de billige at købe.

I går var jeg sammen med mine Oure-efterskole veninder. Vi lavede disse lækre tortillas. De er en rigtig god ting at lave, hvis man skal lave mad sammen – én kan stå og hakke det grønne og lave guacamole, én kan stå for kødet, i dette tilfælde kyllingen, og én kan lave pandekagerne. WIN! Det er så hyggeligt!

En ting er sikkert, når du først har lavet de her tortillas én gang, kommer du aldrig til at købe dem færdiglavet igen!

Opskrift – 6 stk 

– ca. 300 g hvedemel

– 3 tsk bagepulver

– 2 dl vand

– 75 g smør

– lidt salt

– olivenolie til stegning

Start med at tage en skål og tilsætte bagepulver, vand, salt, og halvsmeltet smør (giv det 20 sekunder i mikroovnen). Bland det godt sammen. Tilsæt derefter mel, lidt efter lidt, til det bliver en elastisk og blød dej, der er nem at arbejde med. Del dejen i 6 og rul dem til kugler. Tag så én dejkugle og rul den ud på bordet med lidt mel under, med en kagerulle – hvis du ikke har en kagerulle, så brug en tom flaske vin :P. Den skal være rulle ud så tyndt, så du kan ane køkkenbordet igennem. Sæt en pande over på høj varme og kom olivenolie på. Steg dine tortillas i 3o sekunder på hver side.

Velbekomme ♥1 thought on “HJEMMELAVEDE TORTILLAS”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *