Hjemmelavet karrysild

Hjemmelavet karrysild

Jeg ELSKER karrysild!!!! Jeg spiser det på alle tidspunkter af året – ikke kun til påske. Jeg har sådan nogle karrysild-perioder, hvor jeg simpelthen bare spiser det til frokost hver dag. Haps! Nå, men nu synes jeg selvfølgelig, at det var på sin plads at lavede nogle hjemmelavede og min egen opskrift på dem. Det er en sprød opskrift og frisk opskrift som jeg virkelig synes er blevet spot-on!

Du skal bruge:

– et glas marinerende sild

– 1 spsk karry

– 1 tsk stødt gurkemeje

– 3 spsk rapsolie

– 2 spsk creme fraiche 18%

– 2 spsk mayonaise

– et halvt æble

Kom olien op i en lille gryde, sammen med karry og gurkemeje. Varm det godt op og lad det steget i et par minutter.

Skær det halve æble helt fint.

Blandt mayo og creme fraiche og kom det fintrevede æble op i.

Kom derefter karry/gurkemeye-olien i.

Tag sildefiletterne og skær dem i mindre stykker.

Kom dem derefter op i karrymarinaden.

Så er de simpelthen færdige! De kan sagtens spises med det samme – man kan jo ikke lade vær.

Leder du efter en anden ret til påske, så tjek lige den her opskrift ud på påskekyllinger af æg!

Velbekomme ♥



1 thought on “Hjemmelavet karrysild”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *