HJEMMELAVEDE TACOS

HJEMMELAVEDE TACOS

Så kom vi til Mexico. Her er opskriften på hjemmelavede tacos med noget af mit yndlingsfyld. Elsker guacamole, syltede rødløg, steak og koriander!

Du skal bruge (3 personer – ca. 20 styks):

– 5 dl majsmel

– 4½ dl kogende vand

– Lidt salt

– Smagsneutral olie til stegning

Fyld:

Kød – jeg brugte gullash-tern fra Netto, som jeg skar ud i mindre bidder

– 2 x avocado

– En halv creme fraiche

– 2 fed hvidløg

– 2 x lime

– 1 rød peber

– 1 bundt koriander

– hjemmesyltede rødløg – se opskriften her

Ved siden:

– 2 majskolber

– smør til

Bland majsmel, salt og kogende vand. Lad det køle lidt af og bland det herefter sammen til en fast dej. Lad dejen stå i en halv til hel times tid og del dem herefter i små kugler. Ca. 20 styks, alt efter størrelse. Vend bunden opad på en bageplade og læg bagepapir på. Læg herefter 6 dejkugler på, med god plads rundt om. Tag dernæst et nyt stykke bagepapir og læg det over de 6 kugler. Tag nu en bageplade mere og læg ovenpå dejen samt bagepapiret og fladmas dejen alt hvad du kan. Gentag processen med alle dejkuglerne. På den måde får de en lækker taco form!

Steg dem herved på panden i rapsolie ved høj varme – de skal blot tage lidt farve.

Mas dine avocado med en gaffel i en skål, pres hvidløg ned i og kom et par spsk creme fraiche ned i. Smag til med lime, salt og peber.

Skær peberfrugt og skyl og pluk koriander.

Kog dine majskolber i ca. 10 minutter, når de er færdige kan du komme smør og salt og peber på.

Steg kødet i 5-7 minutter med lidt olie, salt og peber.

Anret dine tacos med lidt af alle komponenter på ooooog velbekomme ♥



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *