HJEMMESYLTEDE RØDLØG

HJEMMESYLTEDE RØDLØG

Hjemmesyltede rødløg er noget som jeg gerne vil slå et slag for, at alle bør have i sit køleskab. Jeg har 5 gode grunde til at du skal lave dem!

  1. De tager ca. 5 minutter at lave.
  2. De kan bruges som tilbehør til RIGTIG mange ting (såsom til tapas, på kødretter eller i burgeren)
  3. Du skal bruge 3 ingredienser – neeeeeemt
  4. Ikke nok med at det kun er så få ingredienser – så er det også billige ingredienser!
  5. De kan snildt holde et par måneder i køleskabet.

Opskrift: 

– 3 Rødløg

– 1 dl. lagereddike

– 1 dl. sukker

Du starter med at skære dine løg i den form som du ønsker. Kom dem op i en glasbøtte. Det kan være i ringe eller i både. Derefter tager du en gryde og hælder eddiken og sukkeret op i. Det varmes roligt op til sukker er smeltet, på lav varme. Når sukkeret er smeltet slukker du for varmen og hælder lagen over løgene. I køleskabet med dem – helst til næste dag.

De smager simpelthen så godt – og så er det lidt blæret at have hjemmesyltede løg til sine gæster?!

Jeg har for eksempel pyntet min tatar med hjemmesyltede rødløg her.

Velbekomme ♥



6 thoughts on “HJEMMESYLTEDE RØDLØG”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *