Kakao-müsli

Kakao-müsli

Jeg er super kræsen når det kommer til granola, müsli og hvad det nu ellers bliver kaldt. Er ikke elle vild med, når der er tørrede frugter i og jeg synes også, at der er nogle nødder der ikke egner sig. Jeg har aldrig rigtig gjort mig i at købe dem der er i supermarkederne, så nu har jeg endelig lavet én selv, som jeg elsker!

Til et glas skal du bruge:

– 2 spsk kakao

– 2 spsk kokosolie

– 3 spsk honning

– 5 dl havregryn

– 1½ dl hasselnødder

– 1½ dl valnødder

Tænd ovnen på 200 grader, varmluft. Skær nødder i mindre stykker. Varm olie og honning op i en gryde og kom de resterende ingredienser i. Når det er blandet godt, hælder du massen op på en bageplade og bag din müsli i 10 minutters tid. Lad den køle af og hæld den på glas.

Spis den på vaniljeskyr og med lidt hasselnøddesmør.

Velbekomme ♥


Related Posts

Hasselnøddesmør

Hasselnøddesmør

Det her er den lækreste opfindelse nogensinde til morgenmad – hasselnøddesmør! Det kan bruges på skyr, på grød, som pålæg, i desserter og så videre… Hvis du aldrig har smagt det, så gør det – for din egen skyld! Du skal bruge: – 3 dl […]

Lilla boller med rødkål – undgå madspild

Lilla boller med rødkål – undgå madspild

Jeg bliver glad, når mad er farverig. Derfor eksperimenterer jeg tit med farver i køkkenet. Denne gang havde jeg lyst til at eksperimentere med naturligt farvede boller. Lilla boller lavet på rødkål! Jeg synes de er så eventyrlige at se på og de leder nemt […]



1 thought on “Kakao-müsli”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *