Kakao-müsli

Kakao-müsli

Jeg er super kræsen når det kommer til granola, müsli og hvad det nu ellers bliver kaldt. Er ikke elle vild med, når der er tørrede frugter i og jeg synes også, at der er nogle nødder der ikke egner sig. Jeg har aldrig rigtig gjort mig i at købe dem der er i supermarkederne, så nu har jeg endelig lavet én selv, som jeg elsker!

Til et glas skal du bruge:

– 2 spsk kakao

– 2 spsk kokosolie

– 3 spsk honning

– 5 dl havregryn

– 1½ dl hasselnødder

– 1½ dl valnødder

Tænd ovnen på 200 grader, varmluft. Skær nødder i mindre stykker. Varm olie og honning op i en gryde og kom de resterende ingredienser i. Når det er blandet godt, hælder du massen op på en bageplade og bag din müsli i 10 minutters tid. Lad den køle af og hæld den på glas.

Spis den på vaniljeskyr og med lidt hasselnøddesmør.

Velbekomme ♥


Related Posts

Hasselnøddesmør

Hasselnøddesmør

Det her er den lækreste opfindelse nogensinde til morgenmad – hasselnøddesmør! Det kan bruges på skyr, på grød, som pålæg, i desserter og så videre… Hvis du aldrig har smagt det, så gør det – for din egen skyld! Du skal bruge: – 3 dl […]

TOPPINGS M. HAVTORN, GRANATÆBLE, STIKKELSBÆR OG SALTKARAMEL

TOPPINGS M. HAVTORN, GRANATÆBLE, STIKKELSBÆR OG SALTKARAMEL

Jeg elsker morgenmad! Og jeg er typen som slet ikke kan begynde min dag, hvis jeg ikke har fået det. Dog er det meget forskelligt, hvad jeg spiser til morgenmåltid. I nogle perioder spiser jeg havregrød, kold chiagrød eller skyr og andre gange er jeg […]1 thought on “Kakao-müsli”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *