Morgenmadstærter

Morgenmadstærter

Jeg kan rigtig godt lide morgenmad. Jeg fungerer simpelthen ikke uden. Det skal helst også være god morgenmad, som der er blevet kælet lidt for. Det betyder altså, at weekend-morgenmad for mig er det bedste. Her er et bud på rigtig weekend-morgenmad, som er super nem at lave – det tager ingen tid og smager skønt!

Du skal bruge:

– 4 æg

– 1 rulle tærtedej

– et par cherrytomater

– basilikum

– 1 pakke serranoskinke

– salt og peber

– en lille sjat olie eller en lille klat smør

– evt. chipotle chili og røget paprika

Start med at adskille din serrano. Læg dem ud, stykke for stykke, på noget bagepapir og bag det i ovnen på 200 grader, varmluft, mens du gør resten klar.

Du skal bruge 4 små tærteforme. Smør disse med smør eller olie. Beklæd derefter formene med tærtedej, gem evt. resten til næste dag. Slå et æg ud i hver tærteform. Skær tomater i kvarte og kom et par stykker i hver form. Skær lidt basilikum og kom lidt op i hver form. Kom derefter krydderier på – salt, peber, røget paprika og chipotle chili.

Tag serranoen ud af ovnen og sæt dine 4 små morgenmadstærter i ovnen. Giv dem omkring et kvarter på samme temperatur. Pynt med serrano og resten af den friske basilikum.

Velbekomme og nyd dem ♥



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *