Nice-cream med havtorn

Nice-cream med havtorn

Nice-cream er det nye sort – frosne bananer eller sund is. Jeg kender flere, der godt kan lide at spise bananer til morgenmad, fordi de mætter. Med denne opskrift bliver bananen peppet lidt op.

– 1 banan

– 100 g havtorn (fra frost – kan købes i Super Brugsen)

– 1 figen

– en lille sjat mælk alt efter konsistens – almindelig mælk, havremælk eller andet

– evt. frystørrede jordbær til pynt

Dagen før:

Skær dine banan i skiver og læg den i din fryser.

På dagen:

Kog dine havtorn i 15 minutters tid. Blend dem derefter i en minihakker og si ‘skallerne’ fra, så du kun har saften tilbage.
Blend dine bananer med havtorn-saften og hvis konsistensen ikke er blød eller som du gerne vil have den, tilsæt en sjat mælk.

Pynt med friske figener og evt. frystørrede jordbær.

Velbekomme ♥


Related Posts

TOPPINGS M. HAVTORN, GRANATÆBLE, STIKKELSBÆR OG SALTKARAMEL

TOPPINGS M. HAVTORN, GRANATÆBLE, STIKKELSBÆR OG SALTKARAMEL

Jeg elsker morgenmad! Og jeg er typen som slet ikke kan begynde min dag, hvis jeg ikke har fået det. Dog er det meget forskelligt, hvad jeg spiser til morgenmåltid. I nogle perioder spiser jeg havregrød, kold chiagrød eller skyr og andre gange er jeg […]

HAVTORN-SIRUP

HAVTORN-SIRUP

Har du nogensinde stødt på eller smagt havtorn? Det er et syrligt bær, som er blevet yderst populært i det moderne nordiske køkken – og med god grund! Det siges jo, at et lille bær indeholder ligeså meget C-vitamin, som en hel appelsin på trods […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *