Hej og velkommen!

Hej og velkommen!

Hvem søren er madmille? Ja, det er jo mig. Jeg hedder Mille og er 24 år gammel. Jeg kommer fra Helsingør, har boet halvandet års tid på Nørrebro, men er nu flyttet til Dubai med min kæreste.

Hvis man kun måtte vælge to ting at leve af, uden konsekvenser (en drikkevare og en form for mad), skulle det klart være kød og rødvin. Jeg elsker også fisk og skaldyr…. Faktisk er jeg bare ekstremt madglad i det hele taget 😀

Min måde at leve på – ingen restriktioner, ingen fanatisme

Jeg lever et liv i balance – i min verden vil det sige, at jeg på ingen måde er fanatisk med noget som helst. Hverken sundhed eller eksempelvis træning, men at jeg spiser, hvad jeg har lyst til og hvad jeg føler at min krop har brug for. Jeg tænker over hvad jeg spiser og forsøger oftest at lave mad, der ikke er så fedt- og sukkerholdigt. MEN! Når det så er sagt, så ELSKER jeg pizza, en cheeseburger fra McDonald’s, brændende kærlighed, stegt flæsk med persillesovs, rødvin og champagne.  Desuden er jeg ret sikker på at jeg har en sød tand, som er lidt større end mange andres. Så overordnet bestræber jeg mig på, at lave sund mad, men spiser og drikker altså også de ovennævnte ting, når jeg har lyst (og drikkelsen med måde, selvfølgelig 😛 ). Jeg kan mærke på min krop, når jeg har spist for meget ‘usundt’, så jeg ved hvornår jeg skal sætte ind og gøre noget ved det. Jeg træner også i perioder. På nogle tidspunkter er jeg motiveret og andre gange er jeg slet ikke – men så justerer jeg ofte min mad derefter, uden rigtig at tænke over det. De fleste bliver jo også mere sultne når de træner, det gør jeg i hvert fald, og her har jeg nok også en større tendens til søde sager, nu hvor jeg tænker over det.

En fantastisk hobby

Madlavningen er kun en hobby, noget som jeg synes er sjovt og som jeg tænkte jeg gerne ville dele ud af. Dog drømmer jeg om at skrive en kogebog en dag. Derudover læser jeg en kandidat her i Dubai, der kaldes noget så fancy som “Master of Media and Communications”. Det er vildt spændende og går godt i spænd med den viden jeg fik på min bachelor, hvor jeg læste psykologi og sundhedsfremme.

Det var lidt om mig. Tak fordi du læser med og endnu en gang velkommen til ♥

Follow my blog with Bloglovin