Påskekyllinger af æg

Påskekyllinger af æg

Ååååårh, har du set de her søde kylleryller? De her påskekyllinger er simpelthen lige til at spise! Eller… Det er de faktisk.. For det er bare æg 😀

Trænger påskebordet ikke til en friskt pust? Er det dig, der skal overraske i år med en helt ny ret? Jeg er sikker på, at de her banditter vil vække glæde!

Du skal bruge (til 4 påskekyllinger):

– 4 æg

– 2 spsk mayonaise

– salt og peber

– 1 gulerod

– 1 oliven

Kog dine æg i 10 minutter. Lad derefter æggene køle af og afskal dem dernæst.

Skær toppen af ægget og skrab blommen ned i en skål – pas på at æggehviden ikke går i stykker.

Bland blommerne godt med mayo, salt og peber.

Kom massen op i en sprøjtepose med en tylle for enden.

Kom æggeblommemasse ned i æggehvideskallerne.

Skær øjne af din oliven og næb af guleroden og kom dem på.

Det er nemmest af anrette dem i  æggebægre ellers bliver du nødt til, at skære en ægget fladt i bunden og satse på, at dine påskekyllinger bliver stående.

Velbekomme ♥



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *