PARMESANKURVE MED FYLD

PARMESANKURVE MED FYLD

Når disse parmesankurve bliver lavet, dufter der i hele køkkenet. De smager rigtig dejligt og af meget, og hvis du er lidt til det italienske køkken synes jeg klart du skal give dem et forsøg!

Opskrift 2-3 personer

– 1 steak (jeg købte en flat iron steak)

– 100 g parmesanost

– 3 gulerødder

– 3 rødløg

– En halv aubergine

– 1 squash

– 1 glas soltørret tomat pesto

– 1 bundt basilikum

Tænd din ovn på 175 grader, varmluft. Start med at skære dine gulerødder, rødløg, aubergine og squah i små tern. Jo mindre jo bedre. Kom dem op på en pande med olivenolie, salt og peber. Steg dine grøntsager i 5 minutter ved middelvarme, således at de får lidt varme, men ikke mister farve og bid.

Læg et stykke bagepapir på en rist eller en bageplade og læg 2 spsk parmesanost pr. Bunke, i 4 bunker på bagepladen og spred osten ud – osten skal kunne smelte sammen, så der må ikke være store huller i en bunke. Bag osten i ca. 5 minutter. Når de er færdige, tag da osten op med en paletkniv og før den over et glas, som vender med bunden i vejret, uden at vende osten om – nu tager osten form efter glasset og danner en skål. Her skal de blot køle lidt af. De kan godt drille lidt og osten kan godt knække, men så læg dem blot i ovnen igen i et minuts tid og forsøg igen.

Steg dit kød efter anvisning på pakken – jeg kan godt lide mit kød rødt, så jeg gav min steak 3 minutter på hver side med salt og peber. Lad kødet hvile i et par minutter og skær det i tern.

Sæt dine parmesankurve på den eller de tallerkener kurvene skal anrettes på. Hvis du først har kommet fyld på, kan du ikke flytte rundt på dem uden de knækker. Kom grøntsager i. Kom dernæst nogle kødtern i og en teske soltørret tomatpesto. Pynt med basilikum.

Velbekomme ♥



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *