Parmesanvafler med spejlæg og bacon

Parmesanvafler med spejlæg og bacon

Parmesanvafler med spejlæg og bacon!? Lyder det egentlig ikke som en helt perfekt morgen? ÅH JO! Det smager fantastisk og jeg har egentlig ikke andet af sige end prøv det!

Du skal bruge (til to personer / 4 vafler):

– 8 æg

– 1 pakke bacon i skiver

– 4 spsk skyr

– 2 dl hvedemel

– 30 g god parmesan

– lidt ketchup

– salt

– olie til stegning

Tag en skål og slå 4 æg ud i. Kom 4 spsk skyr op i og rør rundt. Kom melet op i lidt af gangen og bland det godt. Riv 30 gram parmesan og kom det op i til sidst, sammen med lidt salt.

Tænd vaffeljernet og pensl det med olie.

Steg din bacon lige som du bedst kan lide det og spejl de 4 resterende æg på en pande.

Kom 1/4 af dejen på vaffeljernet og bag det til vaflen får farve. Det tager 5 minutters tid. Gentag processen med resten af dejen, så du står tilbage med 4 vafler.

Kom en af dine parmesanvafler på en tallerken, kom ketchup på. Kom så æg og bacon på og top til sidst retten af med en parmesanvaffel mere. Gentag på den anden tallerken.

Hvad med en goldenlatte on the side? Det kan du også lige tjekke ud! Det ville være lækkert til.

Nyd – velbekomme ! ♥



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *