Pastasalat og lakridsmandler

Pastasalat og lakridsmandler

Jeg går jo på Roskilde Universitet. Her møder jeg op to gange om ugen til undervisning og så går resten ud på at læse og forberede sig til undervisningen samt at skrive et projekt sideløbende. Det kræver 2x madpakker om ugen… Jeg øver mig i at få lavet madpakke hver gang, så jeg ikke ryger i kantinefælden 😀
Det tog mig 12 minutter her til morgen at lave en pastasalat med pesto, der allerede var lavet, artiskokker og soltørrede tomater samt mandler med lakrids som snack 🤩

Til pastasalat:

– pasta (jeg brugte fuldkorns-pastaskuer)

– pesto (enten fra glas – ellers findes en opskrift her)

– soltørrede tomater

– artiskokker (fra glas)

– evt. pynt med frisk basilikum

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Bland pasta med 2 spsk pesto og kom soltørrede tomater og artiskokker op i. Pynt med frisk basilikum.

Til lakridsmandler:

– mandler

– lakridspulver

Bag dine mandler i ovnen i ca. 10 minutter. Når de er lune (og ikke brændvarme) kommes lakridspulveret på – sørg for at blande mandler og lakrids godt sammen, så hele mandlen bliver dækket med lakrids.

Det var mit bud på en mættende madpakke med en lækker og halvsund snack til.

Velbekomme ♥Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *