Pistaciekylling

Pistaciekylling

Det her er en helt fantastisk forårsret! Hvem elsker ikke pistacienødder, rygeost og kylling? Jeg ELSKER den og den er blevet inkluderet i hverdagsretterne herhjemme! Måske den også bliver det hos dig?

Du skal bruge:

Pistaciekylling

– 1 pose saltede pistacienødder

– 280 g kyllingefiletter

– 1 æg

Rygeostedip

– 3 spsk rygeost

– 2 spsk creme fraiche

– salt og peber

Grøntsager

– Radisser

– Agurk

– Peberfrugt

Afskal alle dine pistacienødder og kom ‘kernerne’ over på et skærbræt. Hak nødderne fint.

Slå dit æg ud i en skål og rør rundt. Vend dine kyllingefileter i ægget og vend dem derefter i pistacienødderne.

Kom dem over på en bagepapirsbeklædt bageplade og bag dem ved 15 minutter på 200 grader, varmluft.

Rør alle ingredienserne sammen til dine rygeostedip.

Skær dine grøntsager ud i stave.

Nyd din pistaciekylling, sammen med dine grøntsager og dyp dem i din rygeostecreme.

Velbekomme ♥



1 thought on “Pistaciekylling”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *