Quinoa-barer

Quinoa-barer

Disse quinoa-barer er såååå lækre! Jeg havde oprigtigt fået sponsoreret lækker quinoa af svansø, så jeg kunne komme dem i nogle sunde salater. Det var i hvert fald idéen, men jeg tænkte at nu ville jeg forsøge at bruge det til noget andet – og vupti, så blev disse lækre banditter fremtryllet. Kunne forestille mig, at de er gode i madpakken eller til at stille den lille sult. De er SÅ nemme at lave og du skal kun bruge 4-6 ingredienser.

Du skal bruge til 7-8 stk:

– 20 dadler med sten

– 300 g quinoa

– 2 spsk kokosolie

– 2 spsk honning

– evt. 50 g chokolade

– evt. et nip havsalt

Start med at udstene dadlerne. Kom dem op i en foodprocessor, sammen med kokosolie, honning og evt. havsalt. Blend ingredienserne, så det bliver en sammenhængende masse uden store klumper. Rist din quinoa, på en tør pande, på middelhøj varme til de ‘popper’. Rist dem i 5 minutters tid og ryst panden, så de ikke brænder på. Bland derefter dadelmassen med quinoaen.

Smør din masse ud på en bradepande med bagepapir, i en passende tykkelse og bag den i ovnen på 150 grader varmluft i et kvarter. Sæt derefter din quinoamasse på køl – her vil den sætte sig og blive en fast størrelse – det tager cirka en halv times tid.

Når massen af blevet kold, tager du den ud af køleskabet. Du kan nu skære dem i den størrelse, du har lyst til. Jeg kunne få 7 passende stykker ud af min masse.

Temperer din chokolade – min fik to gange 30 sekunder i mikroovnen.

Kom chokoladen på dine barer og nyd dem! De smager virkelig godt.

Velbekomme ♥



2 thoughts on “Quinoa-barer”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *