Ras Al Khaimah. Et emirat i de Forenede Arabiske Emirater

Ras Al Khaimah. Et emirat i de Forenede Arabiske Emirater

Nicklas, min kæreste, fyldte 28 år her i september. Jeg valgte i år, ligesom sidste år, at give ham en oplevelse. Det er altså ikke hvert år man bor i Dubai og så synes jeg at det ville være en skam, hvis man ikke fik lagt nogle gode minder i hukommelsen mens man var her. Det gælder også alle de små perler, der ligger rundt omkring.

Læs om hans sidste fødselsdag her: Kamelridning i Dubai

Ras al Khaimah. En time væk i bil.

En times kørsel væk fra Dubai ligger Ras Al Khaimah. Det er én af de 7 emirater, der er i De Forenede Arabiske Emirater. Præcis ligesom at Dubai er et emirat. Her kan man køre hen, for at opleve en anden slags natur. Jeg valgte at vi skulle besøge “Al Wadi, Ritz-Carlton”, som er et luksus resort midt ude i ørkenen. Opholdet inkluderer den smukkeste villa jeg nogensinde har set og så er det privat pool til… Noget jeg sjælendt har prøvet at have på et resort. WAOW!

Værelset på Ritz-Carlton, Al Wadi

Vi havde den villa, der hedder ‘Al Rimal’. Badeværelset er lige så stort som soveværelset! Med det smukkeste badekar med udsigt ud til en blomstret gård. Fra sengen kunne du kigge lige ud på dit private terrasse, som i øvrigt var indlogeret med den flotteste, private pool. Vi havde taget en par flasker vin med hjemmefra og så hoppede vi ellers i poolen. Under svømmeturen kom der gazeller hen og hilste på os og omkring os kunne vi høre de dejligste fuglefløjt fra noget meget farverige fugle, der fløj i træerne omkring os. Sådan en vild naturoplevelse.

Kan du spotte gazellen i baggrunden?

Det er helt surrealistisk for mig, at vi kan køre én time væk fra høje bygninger og en konstant summen fra Marinaen til et helt fredeligt sted i ørkenen med klar stjerner på himlen, vildt dyreliv og fuglefløjt. Det er noget helt særligt. At opleve den forskellige natur som de 7 emirater har at byde på er for vildt! Så forskelligt og så smukt. Noget helt andet end hvad vi har i Danmark.

Maden på resortet

Vi kom tidligt og krydsede fingre for en tidlig check-in. I mens spiste vi lidt frokost på en af restauranterne og jeg vil klart anbefale deres arabiske mezze. Det er den bedste jeg har smagt hernede og så endda til helt fair priser. Om aftenen spiste vi på deres restaurant, der kaldet “Farmhouse”. Vi havde snakket lidt om at dine-in, på vores værelse, da det var så fantastisk, men menukortet på Farmhouse var mere attraktivt. Stemningen var god og maden var lækker!

Bryllupsrejsedestination

Jeg vil anbefale alle at besøge Ras al Khaimah. Om du bor i Dubai eller om du er på ferie i De forenede Arabiske Emirater, det er egentlig lige meget. Det er en KÆMPE oplevelse. For os, som kun kørte en time væk var det som at have fløjet på ferie. I øvrigt er resortet en genial destination til en bryllupsrejse. Jeg ville i hvert fald elske at være på brullypsrejse der ♥️ Det er SÅ romantisk og privat et sted og så er det bare en lille perle i ørkenen.

Ekstra tip: Hvis du vælger at tage til Ras Al Khaimah, så tag forbi deres zip-line! Vi valgte ikke at tage forbi i denne omgang. Både for at gemme på aktiviteten til senere hen, men også fordi det bare skulle være ren afslapning for os. MEN! Det er verdens længste zip-line og den står klart på vores liste over aktiviteter vi skal nå ♥️

Følg med i vores eventyr her, hvis du lyster ♥️



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *