SALTE SVAMPEDE GRÆSKARTÆRTER

SALTE SVAMPEDE GRÆSKARTÆRTER

Hokkaido-græskar smager viiirkelig godt! Så når de er her, her i efteråret er det bare om at få det udnyttet. Her er en rigtig lækker opskrift på svampede og lette filodejstærter med græskar-fyld og med feta og sprød serrano.

Du skal bruge:

– 1 hokkaido græskar

– 2 æg

– 1 creme fraiche

– 1 pakke filodej (fersk eller tøet op fra frost)

– fetaost

– 1 pakke serrano

– salt og peber

Start med at skære ca. et halvt græskar i skiver. Kom det i ovnen på 200 grader, varmluft i et kvarter – tag dem derefter ud og kom serrano ind – som er lagt i skiver på en bageplade – bag dem i 10 minutter.

Kom det derefter det bagte ‘kød’ af græskarret en food-processer og blend det – smag til med salt og peber. Rør græskar-puréen op med 2 æg og 2 spsk creme-fraiche. Skær din filodej i firkanter og kom dem op i en tærtedej, således at dejen stikker op i forskellige retninger, og så de overlapper hinanden.

Kom fyldet i filodejen og top med lidt smuldret feta. Bag dine tærter i ovnen ved 200 grader, varmluft i ca. 20-25 minutter. Top med den sprøde serrano.

Hvis du vil benytte den anden halvdel af dit græskar kan du lave denne lækre salat, som også ses på billedet.

Velbekomme ♥



2 thoughts on “SALTE SVAMPEDE GRÆSKARTÆRTER”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *