Sund snack – frossen græsk yoghurt med topping

Sund snack – frossen græsk yoghurt med topping

Sunde snacks? Hvorfor nu det?

Vi har haft for vane at spise en masse guf til filmen om aftenen… Og det skulle altså være slut! Vi har også begge lagt os lidt ud over ferien her, så det var meget passende at finde nogle sunde erstatninger for slik – generelt bare en go-to sund snack.

Læs også: Quinoa-barer

Sund snack på græsk yoghurt – Basisopskrift?

Jeg har indskrevet min basisopskrift nedenfor. Der er nemlig fri leg med topping. Jeg brugte det jeg lige havde på lager, hvilket var spiselige rosenblade, pistacienødder og jordbær. En VIIILDT lækker kombi. Hvis der er noget af det, du ikke kan lide, eller noget andet som du BEDRE kan lide, så kan du bare erstatte med det. Uanset hvad, her får du altså en skøn opskrift på en sund snack, som er fantastisk her i sommervarmen.

Frossen græsk yoghurt (Basisopskrift)

En lækker sund is, lavet på græsk yoghurt. God i sommervarmen.
Antal 4 personer

Ingredienser
  

 • 500 g græsk yoghurt med en lav fedtprocent
 • 2 spsk honning
 • 50 g mørk chokolade

Sådan gør du
 

 • Tag en skål og bland honning sammen med græsk yoghurt.
 • Smør det ud i en form med bagepapir i. Min form var ca.
 • Smelt din chokolade over vandbad og dryp det udover den græske yoghurt. Lav et fint mønster i chokoladen med en ske.
 • Kom al din yndlingstopping på. Hos mig blev det denne gang pistacienødder, jordbær og spiselige rosenblade.
 • Kom hele molevitten på køl i minimum 3 timer.
 • Skær den evt. ud i stykker.
 • Nu har du en form for sund is, lavet på græsk yoghurt. Når du har taget et stykke skal resten tilbage på køl igen, hvis du ikke har skåret dem ud.
 • Velbekomme ♥

Jeg vil gerne vækste med min lille hobby

Jeg har lige et sidste ønske til dig, inden du smutter. Det er nemlig et ønske om at du kunne følge mig på de sociale medier. På den måde går du ikke glip af noget som helst og så støtter du samtidigt min lille hobby og giver mig blod på tanden til at blive ved. TAK! Min instagram finder du her.

Læs også: Foodprep: En nem tilgang til en sundere hverdagSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *