Tacos med crispy cauliflower (sprød blomkål)

Tacos med crispy cauliflower (sprød blomkål)

Ret nummer to i budgetvenlighedsugen er tacos… Det fede ved tacos er, at det er lige præcis hvad du gør det til! Du kan sagtens lave tacos som ikke koster alverden. Måske du bare skal tænke på at købe nogle råvarer, hvor du eksempelvis kun skal bruge halvdelen (såsom rødkål eller blomkål), sådan så du også kan benytte resten i en ret senere på ugen – og så måske holde dig væk fra hummer og dyre rejer ♥

Hvad er crispy cauliflower?

I denne her opskrift kommer jeg til at sætte fokus på crispy cauliflower, som jeg har valgt skal spille en hovedrolle i de her tacos. Jeg tænkte på, hvordan man kunne peppe en billig omgang tacos op, så de blev ekstra lækre og indbydende! Jeg valgte at gå med crispy cauliflower, som er blomkålsbuketter, dyppet i dej, friturestegt og hurtigt vendt i sauce. De kan sammenlignes med hotwings, da de er sprøde og virkelig velsmagende.

Jeg er overbevist om, at en madplan er billigere, hvis den ikke indeholder særlig meget kød – derfor er flere af retterne af den slags.

Hjemmelavede tacos til crispy cauliflower?

Egentlig synes jeg ikke, der er en grund til at gøre et større nummer ud af, hvad jeg har valgt at putte i min taco, udover mine crispy cauliflower. Det er agurk, rødkål vendt i lidt dressing og en lynhurtig salsa. Denne gang valgte jeg at købe mine tacos – hvis du vil gøre retten endnu mere hjemmelavet, ekstra lækker og endda billigere, så tjek min opskrift ud her.

Crispy cauliflower

Crispy cauliflower – fyld til tacos
Ret frokost, Hovedret
Køkken mexicansk
Antal 2 personer

Ingredienser
  

 • 1 kvart hoved blomkål
 • 1 dl hvedemel
 • 1 dl mælk
 • 1 dl pankorasp
 • 2 tsk spidskommen
 • 2 tsk røget paprika
 • 4 dl olie til friturestegning på panden
 • 1 fed hvidløg
 • 2 spsk ketchup
 • 2 spsk honning
 • salt & peber
 • evt. sesamfrø

Sådan gør du
 

 • Skær et kvart hoved af dit blomkål og riv det fra hinanden i buketter. Damp dem i 5 minutter eller kog dem meget let.
 • I en skål kommer du hvidløgspresset hvidløg, mel og mælk i sammen med krydderierne og blander det godt.
 • Kom blomkålene op i skålen og sørg for at alle buketterne bliver dækket med dej.
 • På en tallerken kommer du panko i. Vend dine dej-buketter i din pankorasp. Alle sammen – godt og grundigt.
 • Kom olie op i din pande og sæt den på høj varme.
 • Kom dine buketter op i gryden og frituresteg dem i 5 minutters tid eller indtil de er sprøde. Kom dem over i en skål
 • Lav din sauce. Bland ketchup og honning sammen med salt og peber. Kom også sesamfrø i, hvis du har. Vend saucen med de sprøde buketter. Du har nu dine crispy cauliflower.
 • Anret dem i dine tacos. Velbekomme ♥
Keyword cauliflower

Jeg håber du kunne bruge min opskrift. Husk endelig at tjek min Instagramside ud – det ville gøre mig utroligt glad – tak! ♥Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *