TAPAS! Hvad er bedre end at sidde i lang tid og snakke, samtidigt med at man kan hapse til brød med forskellige slags dyppelser eller smørepålæg? Det er sjovt at tænke, hvad man nu skal komme på næste gang, fordi der er noget at vælge i mellem. Her er 3 nye opskrifter og én, som jeg skrevet ind før. De nye er artikskok-pesto, soltørret-tomat-pesto og verdens bedste hummus, mens min aioli er skrevet ind én gang før, også i forbindelse med noget anti-pasti. I får den lige igen 😀 Ud over det, finder i en lækker form for caprese.
Fremgangsmåden for soltørret-tomat-pesto, hummus og artiskokpesto er den samme – kom alle ingredienser i en food-processor og smag til.
Soltørret-tomat-pesto
– et halv glas soltørrede tomater (Svansøs er gode)
– vand til at gøre konsistensen mindre tyk
– røget chipotle chili – gør hele forskellen
– salt/peber
Artiskok-pesto
– et halvt glas grillede artiskokker
– en håndfuld basilikum
– 1 fed hvidløg
– salt/peber/citron
Hummus
– 1 dåse kikærter (vandet skal hældes fra)
– ca. 1 dl sesamolie (kan erstattes med anden smagsneutral olie)
– spidskommen
– 2 fed hvidløg
– lidt citron
Aioli
Find opskriften her
Caprese
– 3 tomater
– balsamico
– 1 kugle mozzarella
– syltede rødløg – find opskriften her
– salt/peber/røget sød paprika
Skær tomaterne og pynt med kryderrier, syltede rødløg og balsamico.
Her var 3 nye opskrifter til et bord med tapas. Håber I kan bruge dem.
Velbekomme ♥
1 thought on “TAPAS – artiskokpesto, hummus, soltørrettomatpesto”