Valentines-skumfiduser

Valentines-skumfiduser

På min instagram har jeg lavet et lille valentine-tema. Derfor får du her en valentine-udgave af lækre skumfiduser. De er virkelig nemme at lave, kræver ikke mange ingredienser, ingredienserne er billige og så er de virkelig lækre og smager præcis som du køber dem. De er især gode, hvis du lige har glemt at købe fredagsslik til enten dig selv eller dine børn! De tager ca. en halv time at lave.

Du skal bruge (for en mindre portion):

– 105 g vand

– 200 sukker

– 1 tsk vaniljesukker

– 10 blade husblas

– flormelis

– frystørret hindbær

Start med at komme husblas op i en skål med rigeligt vand. Afskil bladene ét efter ét, så de ikke klistrer sammen.

Afvej sukker og vand og kom dem op i en gryde. Så snart massen koger, knuger du vandet fra husblassen og kommer det over i gryden. Rør godt rundt. Det skal koge, så det rammer en temperatur på 110 grader. Det tager ca. 20 minutter.

Tag i mens en bageplade beklædt med bagepapir og dæk bunden med flormelis. Herefter tager du lidt frystørret hindbær op en en lille foodprocesser eller en morter og støder/blender indtil det ligner hindbær-støv.

Når massen er kogt færdig fjerner du gryden fra blusset og hælder den varme massen over i en skål. Pisk den godt og grundig, så den får en marshmallow konsistens. Jo mere du pisker, jo luftigere bliver dine skumfiduser. En huskeregel er, at den er færdig når massen begynder at klæbe til dit piskeris.

Den lune masse hældes over på en sprøjtepose evt. med en fin tyl for enden. Herfra skal det GÅ HURTIGT!

Skynd dig at sprøjte nogle fine skumfiduser ud på bagepladen med flormelis, inden massen når at sætte sig i fryseposen.

Når du har sprøjtet skumfiduser ud, til der ikke er mere masse tilbage, sier du flormelis udover alle skumfiduserne – og dernæst vender du dem i hindbær-støv.

Mangler du andre valentines-opskrifter? Jeg har også en opskrift på kærlighedssnitter. Klik her!

Velbekomme ♥



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *