WOLT – RABATKODE 25 kroners rabat (MADMILLE)

WOLT – RABATKODE 25 kroners rabat (MADMILLE)
rabatkode
Wolt rabatkode – Iki sushi

Rabatkode til Wolt

Vil du have 25 kr. i rabat næste gang du skal spise mad udefra? Opret dig på WOLT og skriv min rabatkode: MADMILLE. Du vil ikke fortryde det. Wolt er en side, hvor du kan bestille takeaway eller få bragt mad til døren og så leverer de for en masse af byens mest populære restauranter. De svarer lidt til just-eat, men personligt synes jeg, at restauranterne som WOLT leverer for generelt er lidt lækrere. Desuden kan du også finde sundere alternativer her.

Jeg har brugt WOLT, hvis min kæreste ikke har været hjemme og jeg ikke har orket og stå at kokkerere til mig selv. I går havde vi date-night og bestilte sushi, som du kan se på billedet. Vi valgte at bestille fra Iki sushi, Frederiksberg. Det var vildt lækkert og meget fint.

For et par uger siden fik jeg en Poke Bowl fra Maui Poké – den kan også virkelig anbefales! Den er et sundere og ekstremt lækkert alternativ, hvis du ikke gider at stå og lave mad… Der er vildt meget mad i – jeg bestilte den til frokost, men der var nok til aftensmaden også!

wolt

Her finder du min rabatkode

Nu til den rigtig gode del af indlægget: Hvis du går ind og opretter en profil på WOLT og skriver koden: MADMILLE får du 25 kr. i rabat på din første ordre. Jeg lover at du ikke vil fortryde det! Når du har oprettet dig og bestilt din første omgang, får jeg 25 kr. i rabat på min næste ordre og du kan dermed gøre det samme! Give et rabatkode videre og få 25 kr. i rabat. WIN-WIN!

Måske du vil kaste dig ud i at lave din egen mad i stedet? Se min opskrift på indisk Dhal.

Følg mig på min Instagram 

Velbekomme ♥1 thought on “WOLT – RABATKODE 25 kroners rabat (MADMILLE)”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *