Udskriv

Grønkålsvafler

En sund og inspirerende frokost.
Forb. tid10 min
Tilb. tid30 min
Ret: frokost
Køkken: dansk
Keyword: grønkål
Antal: 6 vafler

Ingredienser

  • 150 g hvedemel
  • 50 g havregryn
  • 4 æg
  • 100 g grønkål
  • 2 dl vand
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk honning eller sirup
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 spsk smør til stegning

Sådan gør du

  • Skær den hårde stilk fra grønkålen fra bladende.
  • Kom kålen og alle de andre ingredienser op i din foodprocessor eller blender og blend det hele godt. Stil grønkålsmassen på køl.
  • Varm dit vaffeljern op og pensl med smør.
  • Kom grønkålsmasse på, så det udfylder hullerne i vaffeljernet.
  • Bag vaflerne i små 10 minutter.
  • Anret dine vafler med, hvad du ønsker. Jeg plejer at bruge laks, hytteost, syltede rødløg og friske grønkålsblade.